Lash & Brow


LASH & BROW

 


WIMPERLIFTING

 

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads en is toepasbaar op alle wimpersoorten. Let wel: bij extreem korte wimpers kan het resultaat minder opvallend zijn.

Tijdens deze behandeling worden de wimpers eveneens gekleurd in diep zwart. 

Get ready voor een superfrisse blik, elke ochtend opnieuw, en dat tot wel 6 weken lang!


Enkel richtlijnen vòòr uw afspraak:

Graag ontvang ik u met grondig gereinigde ogen, dit is van essentieel belang voor de lashlift. De wimpers dienen volledig vrij te zijn van make-up én alle restsporen van mascara. Het grondig reinigen van de ogen, vooral bij mensen die waterproof mascara gebruiken, neemt veel tijd in beslag die niet  in de tijd van de behandeling is bijgerekend.

 Omdat de wimpers de eerste 24-48u (fixatieperiode) niet nat mogen worden is het aangeraden uw haar op voorhand te wassen. Indien u lenzen draagt doet u deze best uit op voorhand. Als u wimper groeiserum gebruikt moet u dit 48u voor en na de lift staken.


45min/45€ 

BROW LAMINATION AND SHAPING

 

Brow Lamination wordt ook wel de 'Fluffy Brow' trend genoemd. Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwhaartjes de gewenste richting op gaan staan. De behandeling is ideaal voor stugge, warrige  wenkbrauwen waar soms ook krul in voorkomt maar ook voor mensen met fijne wenkbrauwen die meer volume willen. 

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen ook geëpileerd en desgewenst gekleurd in de door u gewenste kleur.

Get ready voor een superfrisse blik, elke ochtend opnieuw, en dat tot wel 6 weken lang!


45min/45€ 

WENKBRAUW SHAPING


Wenkbrauwen zijn één van de belangrijkste en meest opvallende onderdelen van je gelaat. Mooi gestijlde wenkbrauwen kunnen je blik openen en je een jongere uitstraling geven. Onze behandeling bestaat er in om naast epileren en waxen van overtollige haartjes ook altijd de volledige wenkbrauwlijn zo strak mogelijk te stylen zodat u 4 tot 6 weken genot hebt van het resultaat. U kunt deze behandeling combineren met een wenkbrauwkleuring om een nog mooier eindresultaat te krijgen.


Zonder kleuring 15min/12.5€

Met kleuring 30min/ 22.5€ 

KLEUREN WENKBRAUWEN


Kleuren wordt gedaan met Refectocil, waarmee enkel de haartjes worden gekleurd en niet de huid.  Kleur houdt 3 tot 4 weken.


15min/12.5€