Beauty

LASH & BROW

 WIMPERLIFTING

 

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads en is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Tijdens deze behandeling worden de wimpers eveneens gekleurd in diep zwart. 

Get ready voor een superfrisse blik, elke ochtend opnieuw, en dat tot wel 8 weken lang!


45min/55€WAX EN KLEUR WENKBRAUWEN


Kleuren wordt gedaan met Refectocil, waarmee enkel de haartjes worden gekleurd en niet de huid.  Kleur houdt 4 tot 6 weken.


15min/15€ KLEUREN WIMPERS


Kleuren wordt gedaan met Refectocil, waarmee enkel de haartjes worden gekleurd en niet de huid. Kleur houdt 4 tot

6 weken.


15min/15€
EPILATIE

 DAMES

 

Onderbenen

25min/20€

Onder- en bovenbenen

35min/30€

Bikinilijn

20min/15€

Oksels

15min/10€HEREN


Borst

30min/20€

Rug

30min/20€GELAAT


Mannen: wenkbrauwen, oren en neus

20min/15€

Dames: wenkbrauwen en bovenlip

10min/7.5€


Contact & Openingsuren


ma                    9 uur - 12 uur              13 uur - 18uur


di                       9 uur - 12 uur              13 uur - 18 uur


woe                  9 uur - 11 uur


do                      9 uur - 13 uur              14 uur - 18 uur


vr                       9 uur - 14 uur              16 uur - 19 uur


za                    10 uur - 12 uur

BELANGRIJK OM WETEN:

 

ALGEMEEN 

- Wij werken enkel op afspraak.

 

- Er kan betaald worden via mobiel betalen en cash. Gelieve altijd te zorgen dat u 1 van de betaalmethodes kunt voldoen anders zie ik mij genoodzaakt een factuur op te maken die u meteen ter goedkeuring zult moeten ondertekenen. In dat geval worden er 2.5€ administratieve kosten in rekening gebracht. 

 

- Bent u een nieuwe klant dan dient een voorschot op de behandeling voldaan te worden op rekening. Pas wanneer dit is voldaan is uw eerste afspraak bevestigd en definitief. 

  

- Indien je me een berichtje stuurt voor een afspraak of een vraag : ik zal altijd antwoorden, het kan soms wel even duren maar buiten mijn werk heb ik, net zoals iedereen, ook een privéleven. Tijdens een behandeling zal ik ook niet reageren omdat ik het onpersoonlijk vind tov de klant die ik op dat moment heb. Het heeft dus geen zin om via elke mogelijke bron een bericht te sturen, vraagtekens te sturen etc, ik ga daardoor niet sneller reageren.


NO-SHOW RULE

- Indien u niet op uw afspraak aanwezig kunt zijn dient deze 24u op voorhand geannuleerd te worden. Verwittigt u niet of te laat, komt u zomaar niet opdagen, dan behoud ik mij het recht 15€ aan te rekenen. Ik moet vaak klanten weigeren omwille van een overbezette agenda. Als je tijdig annuleert kan iemand anders nog uw plaats innemen. Dit geldt eveneens voor klanten die doorkomen via bookingsplatformen. 


- Bent u 15min te laat op uw afspraak, door welke reden ook, dan kan ik u geen volwaardige behandeling meer garanderen. Indien u meer dan 15min te laat komt zal de afspraak worden geannuleerd en worden 15€ kosten in rekening gebracht wegens niet kunnen doorgaan van uw afspraak.

 

- Ik kan begrijpen dat dit eens kan voorvallen dat u uw afspraak uit het oog verliest of door omstandigheden het toch niet tijdig haalt, maar sommige klanten maken hier een vreselijke gewoonte van waardoor ik genoodzaakt ben om na 3 No-Shows te vragen om de behandeling eerst te voldoen op rekening alvorens terug een afspraak te krijgen.


NAGELS

- Alle nieuwe klantjes die overstappen van een andere nagelstyliste dienen een nieuwe set te nemen met herstellingen. Ik weet niet met welke producten uw vorige styliste werkte en dus moet de volledige oude set eraf.

 

- Elke bijwerking van de nagels dient te gebeuren binnen de 4 weken. Neem je langer dan 4 weken dan wordt er een nieuwe set met herstellingen aangerekend. Sets van 4 weken + nemen extra tijd in beslag (lucht, grotere uitgroei, herstelling, en terug in model vijlen). Bovendien moet u indachtig zijn dat te lang wachten om uw set bij te werken risico's inhoudt gaande van breuken die ernstige schade aan de nagelplaat en -wortel kunnen teweeg brengen tot groei van haviksnagels.

 

- Voor een betere houdbaarheid van je nagels raad ik je aan 1x per jaar een nieuwe set te nemen en voor lange nagels 2x per jaar. 


© All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren