Contact

Wij kijken uit naar uw bericht

 
 
 
 

contact

Deerlijksesteenweg 121

8540 Deerlijk

info@evymanipedibeauty.be

0477 32 11 97

Openingsuren

ma - di - do: 9uur -  18 uur

 

wo: 9 uur - 11.30 uur


vr: 9uur - 19.30 uur

  

za:  9uur - 12 uur


BELANGRIJK OM WETEN:

 

- Wij werken enkel op afspraak.

 

- Er kan betaald worden via mobiel betalen en cash. Gelieve altijd te zorgen dat u 1 van de betaalmethodes kunt voldoen anders zie ik mij genoodzaakt een factuur op te maken die u meteen ter goedkeuring zult moeten ondertekenen. In dat geval worden er 2.5€ administratieve kosten in rekening gebracht. 

 

- Indien u niet op uw afspraak aanwezig kunt zijn dient deze 24u op voorhand geannuleerd te worden. Verwittigt u niet of te laat, komt u zomaar niet opdagen, de zogehete No-Show, dan behoud ik mij het recht 10€ aan te rekenen. Ik moet vaak klanten weigeren omwille van een overbezette agenda. Als je tijdig annuleert kan iemand anders nog uw plaats innemen. Dit geldt eveneens voor klanten die doorkomen via bookingsplatformen.

 

- Ben je 15 min te laat door ongeacht welke reden wordt de afspraak geannuleerd en dit door een goed ingeplande agenda. Een nieuwe afspraak kan dan direct ingepland worden uiteraard.


- Afspraken worden ingepland per 3 maand.

 

- Alle nieuwe klantjes die overstappen van een andere nagelstyliste dienen een nieuwe set te nemen met herstellingen. Ik weet niet met welke producten uw vorige styliste werkte en dus moet de volledige oude set eraf.

 

- Elke bijwerking van de nagels dient te gebeuren binnen de 4 weken. Neem je langer dan 4 weken en heb je breuken reken ik hiervoor 2.50 euro per nagel aan om die te herstellen.

 

- Voor een betere houdbaarheid van je nagels raad ik je aan 1x per jaar een nieuwe set te nemen en voor lange nagels 2x per jaar. Dit voorkomt breuken en haviknagels.

 

- Indien je me een berichtje stuurt voor een afspraak of een vraag : ik zal altijd antwoorden, het kan soms wel even duren maar buiten mijn werk heb ik, net zoals iedereen, ook een privéleven. Tijdens een behandeling zal ik ook niet reageren omdat ik het onpersoonlijk vind tov de klant die ik op dat moment heb. Het heeft dus geen zin om via elke mogelijke bron een bericht te sturen, vraagtekens te sturen etc, ik ga daardoor niet sneller reageren.

 

CONTACT

   Deerlijksesteenweg 121

   8530 Harelbeke

    info@evymanipedibeauty.be

   Tel: 0477/32 11 97

© All Rights Reserved