Pedicure

PEDICURE

ESTHETISCHE PEDICURE 

 

Ontsmetten van de voeten en verwijderen van oude nagellak. Knippen en vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen en -wallen, het verwijderen van matige eelt (eventueel een likdoorn), een korte massage met een verzorgende en aangepaste voetcrème van Gehwol, lakken met voedende lak of kleur. 


30min/27.5€MINI PEDICURE 

 

Ontsmetten van de voeten en verwijderen van oude nagellak. Knippen en vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen en -wallen, lakken met voedende lak of kleur. 


20min/15€PEDICURE + GELISH


Esthetische pedicure + Gelish full color. (French sup. 2.5€)


60min/42.5€GELISH


Gelish zonder voorafgaande pedicure, nagels worden wel gereinigd en in vorm gevijld. 


45min/27€LAKKEN TEENNAGELS


Lakken zonder voorafgaande pedicure (French sup. 2.5€)


15min/12€SUPPLEMENT PEDICURE AAN HUIS


Prijs voor verplaatsing tot max 10km. Parkeerkosten niet inbegrepen.


5€

MEDISCHE PEDICURE


Anamnese van de voeten en bespreking van de klachten

Knippen van uw nagels en het verzorgen van uw nagelriemen en -wallen, het verwijderen van matige eelt

Behandelen van de besproken klachten zoals: overmatige eeltvorming en hielkloven, likdoorns en eeltpitten, ingroeiende nagels.

Advies ter voorkoming of thuisbehandeling van de klanchten.

LET OP: nagelbeugels, producten voor nabehandeling, orthesen en hulpstukken zitten niet in deze prijs


45min/35€MEDISCHE DEELBEHANDELING


Let op: prijzen zijn voor de behandeling van een klacht zonder voorafgaande pedicurebehandeling.                         

Verwijderen van meerdere likdoorns en eeltpitten en drukvrij         leggen van de zone

30min/25€

Behandelen ingroeinagels zonder beugel

30min/20€

Plaatsen van beugel ingroeinagel (prijs afhankelijk van de beugeltechniek)

15min/ 15€ à 30€

Behandeling schimmelnagel + product voor thuisbehandeling

20min/30€ à 40€

Behandelen hielkloven en overmatig eelt

30min/30€

Nagelreconstructie gel

30min/20€


 

ONCOLOGISCHE PEDICURE


Veranderingen aan de voeten, dienen bij mensen met kanker regelmatig gescreend te worden waarbij, indien gewenst en mogelijk het verwijderen van (pathologische) eeltvorming, het verzorgen en behandelen van teennagels van groot belang zijn.

Iemand die een behandeling voor kanker ondergaat, kan te maken krijgen met bijwerkingen.

Als iemand actief wordt behandeld voor kanker, is het belangrijk dat de verpleegkundige of behandelde arts (doormiddel van een brief), aangeeft dat er geen contra-indicatie is voor de voetzorg.

De behandeling bestaat uit:

Anamnese van de voeten en bespreking van de klachten

Aangepaste pedicure rekening houdend met de noden en probleemklachten van de klant

Na de pedicure volgt een ontspannende voetmassage

Advies ter voorkoming of behandeling van de klachten


45min/35€ONCOLOGISCHE VERVOLGBEHANDELINGEN


Bij hand/voetsyndroom en nagelproblemen kan het zijn, naargelang de ernst, dat het probleem in stappen wordt aangepakt. Hiervoor kijken we in de eerste plaats naar u als klant, wat is uw mentale en sensibele draagvermogen op dit moment? Daarnaast kijken we ook naar het probleem op zich, kan het lichaam een intense pedicurebehandeling aan?


30min/25€

Contact & Openingsuren


ma                    9 uur - 12 uur              13 uur - 18uur


di                       9 uur - 12 uur              13 uur - 18 uur


woe                  9 uur - 11 uur


do                      9 uur - 13 uur              14 uur - 18 uur


vr                       9 uur - 14 uur              16 uur - 19 uur


za                    10 uur - 12 uur

BELANGRIJK OM WETEN:

 

ALGEMEEN 

- Wij werken enkel op afspraak.

 

- Er kan betaald worden via mobiel betalen en cash. Gelieve altijd te zorgen dat u 1 van de betaalmethodes kunt voldoen anders zie ik mij genoodzaakt een factuur op te maken die u meteen ter goedkeuring zult moeten ondertekenen. In dat geval worden er 2.5€ administratieve kosten in rekening gebracht. 

 

- Bent u een nieuwe klant dan dient een voorschot op de behandeling voldaan te worden op rekening. Pas wanneer dit is voldaan is uw eerste afspraak bevestigd en definitief. 

  

- Indien je me een berichtje stuurt voor een afspraak of een vraag : ik zal altijd antwoorden, het kan soms wel even duren maar buiten mijn werk heb ik, net zoals iedereen, ook een privéleven. Tijdens een behandeling zal ik ook niet reageren omdat ik het onpersoonlijk vind tov de klant die ik op dat moment heb. Het heeft dus geen zin om via elke mogelijke bron een bericht te sturen, vraagtekens te sturen etc, ik ga daardoor niet sneller reageren.


NO-SHOW RULE

- Indien u niet op uw afspraak aanwezig kunt zijn dient deze 24u op voorhand geannuleerd te worden. Verwittigt u niet of te laat, komt u zomaar niet opdagen, dan behoud ik mij het recht 15€ aan te rekenen. Ik moet vaak klanten weigeren omwille van een overbezette agenda. Als je tijdig annuleert kan iemand anders nog uw plaats innemen. Dit geldt eveneens voor klanten die doorkomen via bookingsplatformen. 


- Bent u 15min te laat op uw afspraak, door welke reden ook, dan kan ik u geen volwaardige behandeling meer garanderen. Indien u meer dan 15min te laat komt zal de afspraak worden geannuleerd en worden 15€ kosten in rekening gebracht wegens niet kunnen doorgaan van uw afspraak.

 

- Ik kan begrijpen dat dit eens kan voorvallen dat u uw afspraak uit het oog verliest of door omstandigheden het toch niet tijdig haalt, maar sommige klanten maken hier een vreselijke gewoonte van waardoor ik genoodzaakt ben om na 3 No-Shows te vragen om de behandeling eerst te voldoen op rekening alvorens terug een afspraak te krijgen.


NAGELS

- Alle nieuwe klantjes die overstappen van een andere nagelstyliste dienen een nieuwe set te nemen met herstellingen. Ik weet niet met welke producten uw vorige styliste werkte en dus moet de volledige oude set eraf.

 

- Elke bijwerking van de nagels dient te gebeuren binnen de 4 weken. Neem je langer dan 4 weken dan wordt er een nieuwe set met herstellingen aangerekend. Sets van 4 weken + nemen extra tijd in beslag (lucht, grotere uitgroei, herstelling, en terug in model vijlen). Bovendien moet u indachtig zijn dat te lang wachten om uw set bij te werken risico's inhoudt gaande van breuken die ernstige schade aan de nagelplaat en -wortel kunnen teweeg brengen tot groei van haviksnagels.

 

- Voor een betere houdbaarheid van je nagels raad ik je aan 1x per jaar een nieuwe set te nemen en voor lange nagels 2x per jaar. 


© All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren