deals en arrangementen

    Ondek onze

 

 

 deals, arrangementen

en nieuwigheden 

Nieuw!!


Cupping Massage


Wat is Cupping?

Cupping is een eeuwenoude Chinese geneeswijze waarbij, toen, glazen cups door middel van een warmtevacuüm op de huid werden gezet. De cups bleven daar 15 à 20 minuten zitten om zo blokkages, spier- en zenuwspanningen los te maken. Ook de bloedsomloop en de lymfeknopen worden op deze manier gestimuleerd om te werken. Afvalstoffen worden afgevoerd en vers zuurstof en bloed worden aangevoerd waardoor herstel en genezing vlotter verloopt. Nadeel van deze behandeling was dat er grote rood/paarse plekken achter bleven die tot wel 3 weken konden blijven zitten 


Hedendaagse Cupping.

Vandaag de dag is cupping niet meer zomaar cups zetten en daar enige tijd laten staan. De techniek werd intussen al dieper uitgewerkt en van grote rood/paarse vlekken is geen sprake meer. Er zijn reeds verschillende massage rituelen uitgewerkt die door het verplaatsten/verschuiven van de cups veel uitgebreider werken. Cupping wordt heel vaak als alternatieve behandeling gebruikt om blokkages die sport en werk gerelateerd zijn te verhelpen. Zo kunnen onze klanten medicatie en zelfs operatie uitstellen met enkele jaren.





Nieuwe behandelingen


Cup & lift facial cuppingmassage

Cupping massage van de buste en het gelaat. Tijdens deze behandeling worden de lymfeknopen rond de buste, hals en in het gelaat gestimuleerd en wordt er een bindweefselmassage uitgevoerd die de vorming van collageen stimuleert. De behandeling zorgt ervoor dat uw huid er stralend uitziet, fijne lijntjes en rimpeltjes maar ook imperfecties zoals zonnevlekjes, kleine littekens, ouderdomsvlekjes, worden gereduceerd en uw teint ziet er mooi, fris en gezond zijn. De huid voelt heerlijk zacht, strak en rein aan. Bij wekelijkse toepassing en goeie thuisverzorging achteraf zijn zelfs verbeteringen bij diepere rimpels en oneffenheden duidelijk vast te stellen. Naast het esthetische aspect van deze behandeling moet ook gezegd dat de behandeling op zich ook zeer relaxerend is.


De behandeling bestaat uit:

- Cuppingmassage van buste en gelaat 

- Bio Balance Hydra-lift + serum met 2% hyaluronzuur & crèmemasker vitamine E/C 

- Dagcrème


Prijs per behandeling (45 min)                                 50€


Voor huidverbeterende langdurige resultaten wordt een wekelijkse behandeling gedurende 8 weken aangeraden in combinatie met het thuisgebruik van BB Hydra-lift + serum. Na 8 weken blijft het gebruik van BB Hydra-lift + een absolute must in combinatie met een aangepaste dagcrème, in ons gamma van bio balance hebben wij voor elk huidtype een goeie dag en nachtcrème. Opvolgbehandelingen op maandelijkse basis zijn aangeraden om de huid in conditie te houden om het Hydra-lift+ serum goed op te nemen.

























Cupping massages

Cupping massage van de nek en schouders, de rug en de onderrug met de heupen. Deze  massages maken spieren terug soepel en maakt blokkages los. De vacuüm in de cups zorgt voor verhoogde bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en zuurstof en vers bloed beter kan circuleren doorheen de spieren, zenuwbanen, en door de blokkages en verzuurde spieren heen.


Prijs diepe nek- & schoudermassage (30min)                                30€

- Aangewezen bij pijnlijke nek- en schouderspieren. De bovenrug wordt bij deze massage meegenomen. Zo worden blokkages en verzuringen niet enkel plaatselijk maar ook in de ruime omgeving daarrond bewerkt.

Prijs diepe lumbale massage (30min)                                                  30€

- Aangewezen bij lumbale  en heuppijn. De onderrug wordt bij deze massage meegenomen. Zo worden blokkages en verzuringen niet enkel plaatselijk maar ook in de ruime omgeving daarrond bewerkt.












CONTACT

   Deerlijksesteenweg 121

   8530 Harelbeke

    info@evymanipedibeauty.be

   Tel: 0477/32 11 97

© All Rights Reserved