Spa Pedicure

SPA PEDICURE

ONTSPANNENDE SPA


 

SPA PEDICURE CLASSIC

 

Deze behandeling is ideaal voor de koudere maanden of voor mensen die last hebben van koude voetjes.

De behandeling bestaat uit:

Ontspannend warm voetbad met etherische oliën

Esthetische pedicure

Peeling/scrub

Voetmasker van groene klei

Ontspannende massage met voetcrème met ontspannende relaxerende geurtoetsen

Lakken met verzorgende lak of kleur


60min/45€
SPA PEDICURE DELUXE


Deze behandeling is pure verwennerij, een super ontspannende spa pedicure, een zalige voet en been massage, en een Gelish full color of French.

De behandeling bestaat uit:

Ontspannend lauw of warm voetbad met etherische oliën

Esthetische pedicure

Peeling/scrub

Voetpakking met groene klei

Ontspannende massage van de voeten en onderbenen

Gelish full color of French


75min/55€SPA PEDICURE NO TIME

 

Deze behandeling is ideaal voor mensen met weinig tijd die zichzelf toch willen verwennen met een snelle spa pedicure met de 3 in 1 Spa Socks.

De behandeling bestaat uit:

Pakking met 3 in 1 Spa Socks

Esthetische pedicure

Lakken met verzorgende lak of kleur

Deze behandeling kan ook ambulant: mits suppl. 5€


30min/35€

 GESPECIALISEERDE SPASPA PEDICURE HYDRA


Deze behandeling is ideaal voor mensen met extreem droge huid aan de voeten, ouderen en mensen met Ureum-tekorten, diabeten, mensen waarvan de voeten en benen enorme vochttekorten hebben. De behandeling wordt uitgevoerd met ureum-verrijkte producten van Dimanche Ureumline. Deze zijn geschikt voor diabeten alsook mensen met een risocovoet.

De behandeling bestaat uit:

Medische pedicure

Peeling Ureumline

Warm voetmasker Ureumline 15% en paraffine

Ontspannende massage met voetlotion Ureumline 15%


60min/60€
SPA PEDICURE ACTIVE


Deze behandeling is ideaal voor mensen die een tekort aan magnesium hebben, sporters die vaak te maken hebben met verzuring in de spieren waardoor krampen optreden, oudere mensen waar te weinig beweging en immobiliteit voor krampen door verzuurde spieren zorgt. Onze voetzolen zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium maar ook een een ideaal punt voor het ontdoen van de afvalstoffen in het lichaam. 

De behandeling bestaat uit:

Ontspannend lauw voetbad met  magnesium 

Medische pedicure

Peeling/scrub

Warm voetmasker magnesium oil en paraffine

Ontspannende massage met olie op basis van magnesium

Lakken in voedende lak of full color


60min/55€
MEDISCHE PEDICURE + PARAFFINE

 

Deze behandeling is ideaal voor mensen met droge tot extreem droge huid aan de voeten al dan niet met kloofvorming.

De behandeling bestaat uit:

Medische pedicure

Voetmasker met koude vettende paraffine. 

Lakken met verzorgende lak of kleur

Deze behandeling kan ook ambulant: mits suppl. 5€


45min/45€
Contact & Openingsuren


ma                    9 uur - 12 uur              13 uur - 18uur


di                       9 uur - 12 uur              13 uur - 18 uur


woe                  9 uur - 11 uur


do                      9 uur - 13 uur              14 uur - 18 uur


vr                       9 uur - 14 uur              16 uur - 19 uur


za                    10 uur - 12 uur

BELANGRIJK OM WETEN:

 

ALGEMEEN 

- Wij werken enkel op afspraak.

 

- Er kan betaald worden via mobiel betalen en cash. Gelieve altijd te zorgen dat u 1 van de betaalmethodes kunt voldoen anders zie ik mij genoodzaakt een factuur op te maken die u meteen ter goedkeuring zult moeten ondertekenen. In dat geval worden er 2.5€ administratieve kosten in rekening gebracht. 

 

- Bent u een nieuwe klant dan dient een voorschot op de behandeling voldaan te worden op rekening. Pas wanneer dit is voldaan is uw eerste afspraak bevestigd en definitief. 

  

- Indien je me een berichtje stuurt voor een afspraak of een vraag : ik zal altijd antwoorden, het kan soms wel even duren maar buiten mijn werk heb ik, net zoals iedereen, ook een privéleven. Tijdens een behandeling zal ik ook niet reageren omdat ik het onpersoonlijk vind tov de klant die ik op dat moment heb. Het heeft dus geen zin om via elke mogelijke bron een bericht te sturen, vraagtekens te sturen etc, ik ga daardoor niet sneller reageren.


NO-SHOW RULE

- Indien u niet op uw afspraak aanwezig kunt zijn dient deze 24u op voorhand geannuleerd te worden. Verwittigt u niet of te laat, komt u zomaar niet opdagen, dan behoud ik mij het recht 15€ aan te rekenen. Ik moet vaak klanten weigeren omwille van een overbezette agenda. Als je tijdig annuleert kan iemand anders nog uw plaats innemen. Dit geldt eveneens voor klanten die doorkomen via bookingsplatformen. 


- Bent u 15min te laat op uw afspraak, door welke reden ook, dan kan ik u geen volwaardige behandeling meer garanderen. Indien u meer dan 15min te laat komt zal de afspraak worden geannuleerd en worden 15€ kosten in rekening gebracht wegens niet kunnen doorgaan van uw afspraak.

 

- Ik kan begrijpen dat dit eens kan voorvallen dat u uw afspraak uit het oog verliest of door omstandigheden het toch niet tijdig haalt, maar sommige klanten maken hier een vreselijke gewoonte van waardoor ik genoodzaakt ben om na 3 No-Shows te vragen om de behandeling eerst te voldoen op rekening alvorens terug een afspraak te krijgen.


NAGELS

- Alle nieuwe klantjes die overstappen van een andere nagelstyliste dienen een nieuwe set te nemen met herstellingen. Ik weet niet met welke producten uw vorige styliste werkte en dus moet de volledige oude set eraf.

 

- Elke bijwerking van de nagels dient te gebeuren binnen de 4 weken. Neem je langer dan 4 weken dan wordt er een nieuwe set met herstellingen aangerekend. Sets van 4 weken + nemen extra tijd in beslag (lucht, grotere uitgroei, herstelling, en terug in model vijlen). Bovendien moet u indachtig zijn dat te lang wachten om uw set bij te werken risico's inhoudt gaande van breuken die ernstige schade aan de nagelplaat en -wortel kunnen teweeg brengen tot groei van haviksnagels.

 

- Voor een betere houdbaarheid van je nagels raad ik je aan 1x per jaar een nieuwe set te nemen en voor lange nagels 2x per jaar. 


© All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren