Specials


SPECIALSWORKSHOP NAGELS VOOR HOBBYISTEN

 

Gelnagels en gellak zijn populairder dan ooit en tegenwoordig kun je eindeloos ver gaan in kleuren, nailart en design.

Nagelen is tegenwoordig zo hot-topic dat velen er zich aan wagen om zelf een startset aan te kopen en hun eigen nageltjes te doen. Sommigen doen dit omdat ze het budget niet hebben om maandelijks bij de nagelstyliste langs te gaan, anderen ontbreekt het aan tijd, en nog andere dames doen het puur uit FUN. En dat is prima, nagelen is FUN en een heel leuke hobby.

Maar toch stuiten velen vaak op problemen, nagelen ziet er eenvoudig uit maar is dit uiteindelijk niet. Product die in de nagelriemen loopt, verkeerde producten, verkeerde vijl en applicatie techniek, enz kunnen ervoor zorgen dat uw nagels waar je uren aan hebt gewerkt na enkele dagen gewoon afvallen, chippen of breken. Om dan nog maar te zwijgen over de schade die de nagels oplopen door verkeerde handelingen en producten. Vaak krijg ik de vraag: "waarom vallen mijn nagels zo snel af", "waarom doen mijn nagels zo'n pijn", "welke producten raad jij me aan", "wat is bolling en c-curve". Ik kan daar wel allemaal op antwoorden maar zonder visualiteit botsen velen uiteindelijk op andere probleemjes.


Ben jij een hobbyist en herken jij je hierin?

Dan is deze workshop helemaal iets voor JOU.


Je komt naar de workshop met je eigen gelproducten of gellak en 1 hand waarop je een recente applicatie hebt gezet van maximum 1 week oud. Samen overloop ik met jou de problemen van de set en alle vragen die jij hebt. De set nemen we dan af en met enkele tips en richtlijnen gericht op jouw probleempjes zetten we een nieuwe set (op 1 hand) waar jij mee kunt pronken en fier op kunt zijn. Deze 2 uur durende workshop is praktijk gericht.


Belangrijke nood: Deze workshop geeft GEEN recht op een certificaat waarmee je de kennis van het beroep kunt aantonen. Daarvoor dient u een opleiding kunstnagels te volgen waar naast praktijk ook een stuk theorie aan bod komt. Deze workshop heeft dus enkel als doel om je hobby verder te perfectioneren.   

120min/75€